Vokiškas varškės pyragas
Vokiškas varškės pyragas
Autorius: Daumante
Jums reikės
200 - 250 g
miltų
 
800 g
liesos varškės
 
6
kiaušiniai
 
0.5 pakelio
kepimo miltelių
 
130 g
sviesto
 
2 -3 šaukštai
grietinės
 
250 g
cukraus,
 
1 pakelis
vanilinio pudingo miltelių
 

Paruošimas

Tešlą gaminame: 80 g minkšto sviesto triname su 100 g cukraus, įdedame trynį, išplaktą baltymą, išmaišome. Tada dedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkome tešlą.

Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Riebalais tepti nereikia.

Varškės kremo gamyba: likusius 50 g sviesto triname su likusiais 150 g cukraus, įdedame grietinės, išplaktus 5 trynius sudedame varškę. Išmaišome. Sudedame išplaktus 5 kiaušinių baltymus, išmaišome. Pabaigoje įdedame vanilinio pudingo miltelius. Užpilame ant tešlos į formą.

Kepame ~150/170 º C, ~60/70 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Jurga
2016-08-10 14:51:00
Kaip suprasti puse pakelio kepimo milteliu? Kiek gramu???
ausra
2014-07-09 12:54:39
tikrai labai skans
Edita
2013-04-24 14:51:45
Ką tik išsikepiau, tikrai labai skanus ;)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Andrėja