Paprasti čirviniai blynai
Paprasti čirviniai blynai
Autorius: Diana
Jums reikės
2 šaukštų
cukraus
 
2
kiaušinių
 
160 g
miltų
 
270 ml
pieno
 
50 g
sviesto
 

Paruošimas

Išlydykite sviestą ir atidėkite, kad šiek tiek atvėstų.

Cukrų išplakite su kiaušiniais, pienu, įsijokite miltus. Išplakite. Supilkite sviestą ir vėl išplakite.

Tešlą palikite 30-40 min., kad miltai išbrinktų.

Kepkite įkaitintoje vaflinėje ar specialioje keptuvėje. Jeigu reikia (tai priklauso nuo jūsų vaflinės ar keptuvės) patepkite aliejumi, sviestu ar taukais.

Skanutėlius čirvinius blynus galima apiberti cukraus pudra. Patiekite su grietine ir cukrumi uogiene, kondensuotu pienu, medumi ar klevų sirupu.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (177)
Urte