Mėlynųjų kopūstų salotos su riešutais, spanguolėmis
Mėlynųjų kopūstų salotos su riešutais, spanguolėmis
Autorius: Gabija
Jums reikės
1
obuolio
 
saujos
graikinių riešutų
 
0.5 pundelio
petražolių
 
2
morkų
 
1/4
mėlynojo kopūsto
 
1 šaukšto
medaus
 
saujos
džiovintų spanguolių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
šlakelio
citrinos sulčių
 
4 šaukštų
aliejaus
 
1 šaukštelio
sutarkuoto imbiero
 

Paruošimas

Shutterstock nuotr.

Iš pradžių pasiruoškite užpilą salotoms. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, medų, įdėkite sutarkuoto imbiero, sukapotų petražolių, druskos, pipirų.

Kopūstą smulkiai supjaustykite. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Obuolį smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, pridėkite riešutų (galima paskrudinti), džiovintų spanguolių. Salotas iškart užtaisykite užpilu, kad obuoliai nespėtų patamsėti. Gerai išmaišykite ir palikite valandėlę pasimarinuoti.

Ryškaus skonio, dietinės salotos. Galima valgyti vienas arba tiekti kaip garnyrą prie įvairių patiekalų.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (158)
Vakaris