Avižų ir bananų blyneliai
Avižų ir bananų blyneliai
Autorius: Sandra
Jums reikės
1
kiaušinio
 
žiupsnelio
cinamono
 
2
bananų
 
100 g
avižinių dribsnių
 

Paruošimas

Shutterstock nuotr.

Avižinius dribsnius permalkite į miltus. Bananus sutrinkite šakute iki košės, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, suberkite avižinius miltus, cinamoną. Papildomai galima įberti cukraus, jeigu mėgstate saldžiai, tačiau bananai suteikia pakankamai saldumo. Išmaišykite. Jeigu tešla labai tiršta, įpilkite šlakelį pieno. Tešla turi būti grietinės tirštumo.

Jeigu turite nesvylančią keptuvę, tai riebalų nereikės. Blynelius kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki kol sutvirtės, apskrus.

Sveikuoliški ir labai greitai paruošiami blyneliai. Tikrai labai skanūs!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (144)
Austeja