Kvapnūs kepti pievagrybiai
Kvapnūs kepti pievagrybiai
Autorius: Evelina
Jums reikės
kepimui
šlakelio aliejaus
 
kepimui
šaukštelio sviesto
 
500 g
pievagrybių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
1-2 šakelių
čiobrelių
 
2-3 skiltelių
česnako
 
2-3 šaukštų
baltojo, sauso vyno
 

Paruošimas

Shutterstock nuotr.

Pievagrybius pavalykite, supjaustykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą. Sudėkite sutrintą arba smulkiai sukapotą česnaką, pakepkite minutę, dėkite čiobrelius, grybus ir juos akepinkite iki auksinės plutelės.

Galiausiai įpilkite vyną ir viską dar pakepkite iki kol išgaruos vynas. Alkoholio neliks, vynas reikalingas skoniui sustiprinti.

Galiausiai pagardinkite druska, pipirais ir tiekite.

Labai kvapnūs ir skanūs grybai. Juos galite tiekti kaip garnyrą arba kaip užkandį su duona.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (193)
Tajus