Tinginių čeburėkai iš lavašo
Tinginių čeburėkai iš lavašo
Autorius: Diana
Jums reikės
3
didelių lavašų
 
500 g
jautienos faršo
 
1
kiaušinio
 
2
svogūnų
 
150 ml
vandens
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Faršą sumaišykite su smulkiai sukapotais svogūnais, vandeniu, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais, galima įdėti kitų mėgiamų prieskonių.

Lavašus supjaustykite nedideliais kvadratais.

Ant vienos kvadrato pusės dėkite šiek mėsos įdaro. Perlenkite, kad susidarytų trikampis, kraštelius patepkite vandeniu (arba kiaušinio plakiniu), kad geriau suliptų.

Čeburėkus kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki kol apskrus. Sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad susigertų riebalai.

Puikus variantas, jeigu norisi greitai, sočiai ir skaniai!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Jorūnė