Naminiai vištienos konservai stiklainiuose
Naminiai vištienos konservai stiklainiuose
Autorius: Mindaugas
Jums reikės
2 kg
vištienos
 
20 vnt.
pipirų grūdelių
 
4 vnt.
lauro lapų
 
pagal skonį
druskos, maltų pipirų
 

Paruošimas

Nuimkite nuo vištos odą ir ją supjaustykite stambiais gabalais, nukaulinkite. Ištrinkite druska, pipirais, sudėkite į didelį indą ir 40 min. palaikykite šaldytuve.

2 L talpos stiklainius iškaitinkite, sterilizuokite, atvėsinkite, ant dugno sudėkite po 10 pipirų grūdelių, po porą laurų lapelių. Į stiklainius sudėkite vištos gabalus. Ant viršaus, vietoje dangtelio uždėkite folijos, ją priglauskite prie kraštų, gerai suspauskite.

Stiklainius statykite į neįjungtą, šaltą orkaitę. Nustatykite 150C temperatūrą ir palikite lėtai troškintis 4,5 val.

Po to stiklainius sandariai užsukite ir laikykite vėsiai.

Pavyksta ypač skanūs konservai, kuriuos patogu pasiimti į kelionę, žygį. Šios vištienos galima įmaišyti į troškinius, ją pašildyti ir tiekti su makaronais, grikiais, bulvėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kulinaras
2017-10-13 23:54:10
Jokio aiškumo
Andrius
2017-09-14 15:03:53
4 slovikai po 0.5 supratot
Vida
2017-09-11 17:54:37
man neaiški stiklainių talpa, nuotraukoje 0,5l, o rašoma 2l, kaip iš tikrųjų ?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Benukas