Karšti lavašo vyniotiniai su pievagrybiais ir sūriu
Karšti lavašo vyniotiniai su pievagrybiais ir sūriu
Autorius: Toma
Jums reikės
2
lavašų
 
400 g
pievagrybių
 
150 g
sūrio
 
1
svogūno
 
pagal skonį
žalumynų, druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 
aptepimui
1 kiaušinio
 

Paruošimas

Grybus pavalykite, supjaustykite kubeliais ar riekelėmis. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais. Viską apkepinkite įkaitintame aliejuje iki kol suminkštės, nugaruos iš grybų išsiskyręs skystis. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais.

Ant lavašų paskleiskite gautą įdarą (nereikia dėti iki pat kraštų, nes sukant vyniotinius išbyrės), apiberkite sūriu, smulkintais žalumynais. Susukite.

Lavašų viršų patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180-200C įkaitintoje orkaitėje iki kol apskrus, išsilydys sūris.

Lavašams iškepus palaukite 5 min. ir supjaustykite. Tiekite karštus.

Labai paprastas ir skanus patiekalas. Papildomai į grybų įdarą galima pridėti smulkiai pjaustytos, kepintos šoninės ar kumpio.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Ugnė