Troškintas kininis kopūstas su krevetėmis
Troškintas kininis kopūstas su krevetėmis
Autorius: Rita
Jums reikės
1
kininio kopūsto
 
100 g
pievagrybių
 
100 g
virtų krevečių
 
1
morkos
 
1
paprikos
 
1
čili pipiro
 
1 skardinės
konservuotų pupelių
 
šlakelio
sojų padažo
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
patiekimui
kalendros
 

Paruošimas

Pavalytus ir riekelėmis supjaustytus pievagrybius, juostelėmis ar kubeliais supjaustytą papriką ir morkas apkepinkite aliejuje. Pridėkite smulkiai pjaustytą čili pipirą. Sudėkite pjaustytą kopūstą ir virtas krevetes, suberkite nukoštas pupeles. Pagardinkite druska, pipirais, sojų padažu. Troškinkite viską iki kol kopūstai suminkštės.

Patiekite su kalendra, čili pipirais. Troškinį galima patiekti su virtais ryžiais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Mildutė