Lavašo traškučiai su sūriu
Lavašo traškučiai su sūriu
Autorius: Lina
Jums reikės
3-4
lavašų
 
1
kiaušinio
 
200-250 g
grietinės
 
100-150 g
kietojo sūrio
 
1 skiltelės
česnako
 
pagal skonį
druskos, pipirų, prieskoninių žolelių, kitų mėgiamų prieskonių
 

Paruošimas

Lavašą supjaustykite juostelėmis, kvadratėliais ar trikampėliais.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite.

Sumaišykite aptepą: grietinę išmaišykite su šiek tiek išplaktu kiaušiniu, berkite druskos, patinkančių prieskonių, prieskoninių žolelių, įspauskite česnako. Gerai išmaišykite.

Kiekvieną lavašo gabaliuką aptepkite pasiruoštu aptepu. Pabarstykite sūriu.

Lavašo traškučius kepkite gerai įkaitintoje (iki 180C) orkaitėje apie 10-15 min. Iki kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus.

Labai skanūs ir lengvai paruošiami traškučiai, kurių skonį lengva keisti renkantis skirtingus prieskonius, sūrius ar jų mišinius. Puikūs tiek karšti, tiek ir šalti.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Jorūnė