Česnakiniai skrebučiai su petražolėmis
Česnakiniai skrebučiai su petražolėmis
Autorius: Rita
Jums reikės
0.5
batono
 
1 stiklinės
aliejaus
 
3-4 skiltelių
česnako
 
1 pundelio
petražolių
 
žiupsnelio
druskos
 

Paruošimas

Shutterstock nuotr.

Batoną supjaustykite kubeliais ar plonomis lazdelėmis.

Į indą supilkite aliejų, į aliejų įspauskite česnako skilteles, berkite druskos, sudėkite smulkiai sukapotas petražoles.
Taip pat į aliejų tiesiog galite įberti persilado prieskonių.

Į aliejų sudėkite batono kubelius. Išmaišykite, kad aliejus įsigertų ir kad jie tolygiai pasidengtų prieskoniais.

Skrebučius suberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir vis pamaišant kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min.

Šiuos skrebučius galima patiekti kaip užkandį prie alaus arba naudoti salotų, sriubų gardinimui. Dar karštus skrebučius galima papildomai apiberti kietuoju sūriu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)