Šokoladinis kremas tortų pertepimui
Šokoladinis kremas tortų pertepimui
Autorius: Rita
Jums reikės
240 g
sviesto
 
1
kiaušinio
 
300 g
cukraus pudros
 
30 g
kakavos
 
30 ml
vandens
 
10 ml
vanilės ekstraktas
 

Paruošimas

Minkštą sviestą išplakite iki purumo, tuomet įmuškite kiaušinį (jo lukštą prieš tai pavalykite actu), vėl gerai išplakite. Palaipsniui, kaskart gerai išmaišant, dalimis berkite cukraus pudrą.

Kakavą labai gerai išmaišykite vandenyje, įmaišykite vanilės esenciją.

Kakavos mišinį įmaišykite į sviestinę masę, gerai perplakite.

Šis kremas puikiai tinka tortams pertepti. Juo galima pertepti lietinius ir padaryti lietinių tortą.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (173)
Domantas