Spagečiai su špinatais, pievagrybiais ir rikota
Spagečiai su špinatais, pievagrybiais ir rikota
Autorius: Evelina
Jums reikės
250 g
spagečių
 
1 didelės saujos
špinatų
 
1
svogūno
 
10
pievagrybių
 
200 g
rikotos sūrio
 
1 skiltelės
česnako
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Spagečius išvirkite pagal instrukciją, nepervirkite.

Pievagrybius pavalykite, supjaustykite riekelėmis ar kubeliais, apkepinkite aliejuje. Pridėkite kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai pertrintą ar sukapotą česnaką. Svogūnams suminkštėjus pridėkite perplautus špinatus (galima šiek tiek pasmulkinti, bet kepdami jie ir taip gerokai susitrauks). Pakepinkite porą minučių, dėkite rikotą. Išmaišykite. Porą minučių pakaitinkite, pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite virtus makaronus. Viską pakaitinkite dar 2-3 min.

Patiekite apibarstę sūriu.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (173)
Dukrytė