Lavašo vyniotinis su tunu
Lavašo vyniotinis su tunu
Autorius: Rita
Jums reikės
3
lavašo lakštų
 
1 skardinės
konservuoto tuno savo sultyse
 
3
virtų kiaušinių
 
150 - 200 g
sūrio
 
250 g
majonezo
 
1 pundelio
krapų
 
1 pundelio
svogūnų laiškų
 

Paruošimas

Lavašo lakštus išvyniokite. Juos ištepkite majonezu.

Vieną lakštą apiberkite tarkuotais arba smulkiai sukapotais kiaušiniais.

Antrą lakštą apiberkite smulkiai sutarkuotu sūriu.

Nuo tuno nuspauskite skystį. Juo apiberkite trečiąjį lakštą.

Kiekvieną lakštą apiberkite smulkiai sukapotais krapais bei svogūnų laiškais.

Pirmąjį lakštą suvyniokite. Vyniotinį dėkite ant antrojo lakšto krašto. Antrąjį vyniotinį suvyniokite drauge su pirmuoju. Šį dvigubą vyniotinį dėkite ant trečiojo lakšto krašto ir taip pat susukite. Gausis gan storas, trigubas vyniotinis. Jį įsukite į maistinę plėvelę ar foliją ir keletui valandų padėkite į šaldytuvą, o tuomet supjaustykite porcijomis.

Nebrangus ir labai skanus vyniotinis. Jį galima ruošti ir su kitais žuvies konservais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Eva