Vištienos salotos „Vynuogių kekė“
Vištienos salotos „Vynuogių kekė“
Autorius: Evelina
Jums reikės
400 g
rūkytos vištienos
 
300 g
sūrio
 
300 g
tamsių besėklių vynuogių
 
3
virtų kiaušinių
 
sluoksnių pertepimui
majonezo
 
1 šakelės
petražolių
 

Paruošimas

Salotos išdėliokite sluoksniais, kiekvieną sluoksnį truputį patepant majonezu. Sluoksnius lėkštėje dėkite formuojant kiaušinio formą.
1 sluoksnis. Tarkuoti arba smulkiai sukapoti baltymai.
2 sluoksnis. Smulkiai pjaustyta vištiena (galima naudoti ir virtą arba keptą vištieną).
3 sluoksnis. Smulkinti tryniai.
4 sluoksnis. Tarkuotas sūris.

Susluoksniuotas salotas truputį aptepkite majonezu ir apdėliokite perpus perpjautomis vynuogėmis. Platesnę dalį papuoškite petražolėmis. Dabar salotos primins vynuogių kekę.

Šios salotos nesunkiai paruošiamos, nelabai įmantrios, tačiau jų patiekimas tikrai papuoš šventinį stalą.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Slavuncia