Biskvitas su limonadu
Biskvitas su limonadu
Autorius: Lina
Jums reikės
4
kiaušinių
 
1.5 stiklinės
cukraus
 
1 šaukštelio
vanilinio cukraus
 
1 stiklinės
gazuoto limonado
 
1 stiklinės
aliejaus
 
3 stiklinių
miltų
 
10 g
kepimo miltelių
 

Paruošimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kol cukrus visiškai ištirps. Tebeplakant supilkite aliejų, tuomet iškart supilkite gazuotą limonadą. Perplakite.
Svarbu, kad limonadas būtų stipriai gazuotas, nepastovėjęs. Tinka bet kuris jums patinkantis limonadas, žinoma, atkreipkite dėmesį, kad tamsūs limonadai patamsins tešlą, apelsinų ar citrinų limonadas suteiks biskvitui šiek tiek citrusinio skonio.

Galiausiai įsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai permaišykite tešlą. Ji turi būti grietinės tirštumo.

Tešlą supilkite į riebalais pateptą formą atsegamais kraštais. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min.

Forma turi būti aukšta, nes biskvitas stipriai pakyla.

Iškeptą biskvitą šiek tiek atvėsinkite.

Puikus, išskirtinai purus ir puikiai pakylantis biskvitas, kuriam ypatingo skonio bei aromato suteikia pasirinktas limonadas.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Gabrielius- Daniel