Traškios vištienos lazdelės
Traškios vištienos lazdelės
Autorius: Lina
Jums reikės
500 g
vištienos filė
 
1 stiklinės
džiūvėsėlių
 
0.5 stiklinės
kefyro
 
3 šaukštų
sezamo sėklų
 
2 skiltelių
česnako
 
2 šaukštelių
paprikos miltelių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Vištienos filė šiek tiek pamuškite ir supjaustykite 2-3 cm storumo lazdelėmis.

Indelyje sumaišykite džiūvėsėlius, sezamo sėklas, druską, pipirus, paprikos miltelius. Vietoje paprikos miltelių galima naudoti kitus mėgiamus prieskonius - džiovintas žoleles, kario miltelius, vištienos prieskonių mišinį.

Česnako skilteles perspauskite spaustuku arba labai smulkiai sukapokite, įmaišykite į kefyrą.

Kiekvieną vištienos gabaliuką pamerkite į kefyrą, o tuomet pavoliokite džiūvėsiuose.

Kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki kol apskrus.

Užkandį tiekite dar šiltą, su mėgiamu padažu, daržovėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (189)
Dominykas
ESV