Morkų ir jautienos mišrainė
Morkų ir jautienos mišrainė
Autorius: Lina
Jums reikės
500 g
jautienos
 
3
didelių morkų
 
2
svogūnų
 
pagal skonį
majonezo
 
pagal skonį
žalumynų
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Mėsą su svogūnais apkepinkite su trupučiu aliejaus iki kol svogūnai lengvai apskrus.

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.

Viską sumaišykite, įmaišykite majonezą, pagardinkite druska, pipirais, galima pagardinti arba papuošti smulkintais žalumynais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rokas