Rytietiškai patiektos kepenėlės
Rytietiškai patiektos kepenėlės
Autorius: Toma
Jums reikės
1 kg
kepenėlių (tinka tiek paukštienos, tiek galvijų)
 
2
pomidorų
 
1
didelio raudonojo svogūno
 
4 skiltelių
česnako
 
didelio pundelio
kalendros
 
sajelės
miltų
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Paruoškite kepenėles - pavalykite, nupjaukite riebias dalis, stambias plėves. Galvijų kepenis, jeigu norite, galite pamirkyti piene. Paruoštas kepenėles supjaustykite, apvoliokite su druska ir pipirais sumaišytuose miltuose. Iškepkite gerai įtaikintame aliejuje.

Pomidorus, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, česnako skilteles perspauskite spaustuku arba smulkiai sukapokite. Kalendrą taip pat smulkiai sukapokite.

Karštas, keptas kepenėles su sumaišykite su žalių daržovių mišiniu, uždenkite, palikite 15 min., kad susimaišytų skoniai ir tiekite.

Šis lengvai aštrus, šiltas užkandis tiekiamas su duona, lavašu.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Ugnė