Morkų ir sūrio blyneliai
Morkų ir sūrio blyneliai
Autorius: Lina
Jums reikės
200 g
morkų
 
3
kiaušinių
 
100 g
grietinės
 
100 - 150 g
sūrio
 
50 g
miltų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Morkas sutrinkite ir šiek tiek nuspauskite sultis. Sūrį sutarkuokite. Viską sumaišykite, įmuškite kiaušinius, dėkite grietinės, berkite miltų ir gerai permaišykite.

Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki kol sutvirtės ir vos vos apskrus.

Jei spaudžiate morkų sultis, tai šiems blynams galima naudoti likusias išspaudas, tik tuomet, dėl drėgmės, reikėtų įtarkuoti truputį šviežios morkos ar tiesiog įpilti šlakelį vandens.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Nomeda
2019-03-05 19:02:42
Ka ne taip padariau?Man jie tyzta ir visai netvirteja.......
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (186)
ing
Neimantukas