Nekeptas sausainių ir varškės tortas
Nekeptas sausainių ir varškės tortas
Autorius: Aistė
Jums reikės
24
paprastų sausainių
 
1 stiklinės
pieno
 
250 g
varškės
 
4 šaukštų
grietinės
 
3-4 šaukštų
cukraus
 
2-3 šaukštų
sviesto
 
2 šaukštelių
nutarkuotos citrinos žievelės
 
papuošimui
uogų, mėtų ar bazilikų lapelių
 

Paruošimas

Pirmiausiai pasiruoškite kremą. Varškę, grietinę, cukrų, minkštą sviestą ir citrinos žievelę labai gerai sutrinkite, perplakite.

Kiekvieną sausainį pamirkykite piene. Sudėkite 2 eiles po 3 sausainius. Aptepkite kremu, ant viršaus dėkite kitus 6 piene pamirkytus sausainius. Taip susluoksniuokite tortuką. Jį visą aptepkite likusiu kremu.

Galite papuošti uogomis, bazilikų ar mėtų lapeliais.

Paruoštą tortą bent keletą valandų palaikykite šaldytuve, kad kremas įsigertų.

Paprastai paruošiamas, tačiau tikrai skanus tortukas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (186)
Domas