Žuvis svogūnų tešloje
Žuvis svogūnų tešloje
Autorius: Evelina
Jums reikės
400 g
baltos žuvies filė (pvz., menkės)
 
1
svogūno
 
1
kiaušinio
 
2- 3 šaukštų
miltų
 
2 šaukštų
majonezo
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Žuvį supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais.

Paruoškite svogūnų tešlą. Svogūną sutrinkite maisto smulkintuvu arba sutarkuokite. Š jį įmuškite kiaušinį, dėkite majonezo, berkite miltus, pagardinkite pipirais ir išplakite.

Žuvies gabaliukus sudėkite į tešlą, palaikykite 5-10 min. Kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iki kol paruduos.

Patiekite su padažu, bulvytėmis.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Dukryte