Troškinta kiauliena su pievagrybiais ir paprikomis
Troškinta kiauliena su pievagrybiais ir paprikomis
Autorius: Gabija
Jums reikės
800 g
riebesnės kiaulienos
 
300 g
pievagrybių
 
2
saldžiųjų paprikų
 
1
morkos
 
1
svogūno
 
1 šaukšto
pomidorų pastos
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 
300 ml
vandens
 

Paruošimas

Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir iš visų pusių apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje.

Tuomet dėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, maišant kepkite dar 3 min. Suberkite juostelėmis pjaustytas paprikas, pavalytus ir perpus perpjautus pievagrybius (jeigu labai dideli, tai pjaukite į keturias dalis), stambiai tarkuotas morkas, dėkite pomidorų pastą, viską maišant pakepinkite 5 min.

Įpilkite 300 ml vandens ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 min. Troškinimo metu vis pamaišykite, jeigu reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens.

Tiekite su bulvėmis, pabarstykite kapotais krapais.

Sotus ir kvapnus patiekalas šeimos pietums ar vakarienei.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija