Kiauliena kreminiame garstyčių padaže
Kiauliena kreminiame garstyčių padaže
Autorius: Gabija
Jums reikės
600 g
kiaulienos išpjovos
 
300 g
pievagrybių
 
2
svogūnų
 
1 šaukšto
kaparėlių
 
1 šaukšto
pomidorų pastos
 
2 šaukštų
grietinės
 
200 ml
riebios grietinėlės
 
2 šakelių
šviežių čiobrelių
 
1 šaukšto
garstyčių
 
0.5 stiklinės
vandens
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus bei pavalytus, kubeliais pjaustytus pievagrybius. Kepkite 5-7 min.

Tuomet sudėkite pailgomis juostelėmis ar kubeliais pjaustytą mėsą. Viską maišant kepinkite dar 10 min.

Dėkite garstyčias, pomidorų pastą, kaparėlius, berkite šviežius čiobrelių lapelius. Viską išmaišykite, supilkite pusę stiklinės vandens ir troškinkite iki kol mėsa suminkštės, apie 30 min.

Galiausiai sudėkite grietinę, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir kaitinkite iki užvirimo, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais. Viską dar 5 min. patroškinkite.

Tiekite su ryžiais ar kitu mėgiamu garnyru.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (167)
Alija