Vištų širdelės grietinės ir sūrio padaže
Vištų širdelės grietinės ir sūrio padaže
Autorius: Evelina
Jums reikės
1 pundelio
žalumynų
 
700 g
vištų širdelių
 
1
svogūno
 
2 skiltelių
česnako
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
100 g
sūrio
 
1 šaukštelio
krakmolo
 
3 šaukštų
grietinės
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Širdeles perplaukite, nupjaukite riebalų perteklių.

Į gilią keptuvę pilkite aliejaus, gerai įkaitinkite, sudėkite širdeles, pagardinkite druska, pipirais. Maišant apkepinkite kelias minutes, o tuomet sumažinkite ugnį, troškinkite apie 15 min.

Svogūną nuvalykite, supjaustykite kubeliais, apkepinkite atskiroje keptuvėje, aliejuje. Apkepintus svogūnus sudėkite ant širdelių, permaišykite ir vis pamaišant troškinkite dar 15 min.

Tuomet į keptuvę sudėkite grietinę ir tarkuotą sūrį. Išmaišykite. Pagardinkite spaustuku perspaustu česnaku, smulkiai sukapotais žalumynais, padažą patirštinkite krakmolu. Kaitinkite iki užvirimo, tuomet išjunkite, uždenkite dangčiu ir trumpam atidėkite.

Švelnaus skonio, minkštas širdeles patiekite su mėgiamu garnyru - ryžiais, bulvėmis, kruopomis ar makaronais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Log into Facebook | Facebook
2018-06-25 23:43:10
乐Deere MachineFinder (@machinefinder) | Twitter
Contactarhttp://www.kyofun.com/ - Bing
2018-03-15 15:04:00
Avis de Delamaison | Lisez les avis clients de www.delamaison.fr
Aušra
2016-12-01 18:46:39
Labai megstu sirdeles ir pamacius si recepta iskart panorau pabandyt, bet... Surio gadinimas. Tikrai skaniau su grietineles padazu. Daugiau nebegaminciau pagal si recepta.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (176)
Kristupas