Avokadų ir krevečių mišrainė
Avokadų ir krevečių mišrainė
Autorius: Rita
Jums reikės
2
avokadų
 
500 g
krevečių (šaldytų, valytų, virtų)
 
3
kiaušinių
 
2 šaukštų
laimo sulčių
 
2 šaukštų
majonezo
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Krevetes atšildykite, perplaukite. Jeigu naudojate nevirtas krevetes, tai jas išvirkite, atvėsinkite, išlukštenkite.

Avokadą nulupkite, pašalinkite kaulą, supjaustykite gan stambiais kubeliais, iškart apliekite laimo sultimis, kad neparuduotų.

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite.

Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite majonezu.

Šią mišrainę galite pjaustyti labai smulkiais gabaliukais ir ja įdaryti krepšelius, šaukštelius, dėti tarp paskrudinto batono ir tiekti, kaip suvožtinį.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Greta