Biskvito vyniotinis su varškės kremu
Biskvito vyniotinis su varškės kremu
Autorius: Lina
Jums reikės
4
kiaušinių
 
100 g
cukraus
 
1 šaukštelio
kepimo miltelių
 
150 g
miltų
 

Paruošimas

Viršuje nurodykite ingredientai biskvitui.

Ingredientai kremui:
3 šaukštų riebios grietinės,
100 g varškės,
100 g cukraus,
2 šaukštų mėgiamos uogienės (jeigu labai saldi, tai kremui naudokite mažiau cukraus).

Pasiruoškite biskvitą. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki kol cukrus ištirps, o tūris padvigubės. Tuomet įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

Skardą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi, supilkite tešlą, suformuojant 3-5 mm plonumo blynelį. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Švarų virtuvinį rankšluotuką sudrėkinkite, ištieskite ant stalo, ant jo atsargiai išverkite iškeptą biskvitą, nuimkite kepimo popierių ir susukite. Palikite atvėsti.

Kremui skirtus ingredientus labai gerai išplakite.

Biskvitą atsargiai išsukite, sutepkite kremu (šiek tiek kremo pasilikite) ir vėl susukite. Vyniotinį aptepkite kremu, papuoškite tarkuotu šokoladu.

Vyniotinį šiek tiek pašaldykite šaldytuve.

Puikus vyniotinis, kuris idealiai tiks prie kavos ar arbatos.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Asta
2016-11-17 14:49:13
labai gardu
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Lukas