Švelnus varškės desertas
Švelnus varškės desertas
Autorius: Nijolė
Jums reikės
0.5 stiklinės
pieno
 
15 g
želatinos
 
10 g
vanilinio cukraus
 
250 g
varškės
 
0.5 stiklinės
grietinės
 
0.5 stiklinės
cukraus pudros
 
2 - 3 žiedelių
konservuoto ananaso
 

Paruošimas

Piene išmaišykite želatiną ir palikite brinkti 20 min.

Varškę labai gerai išplakite su cukraus pudra, grietine ir vaniliniu cukrumi.

Konservuotus ananasus supjaustykite nedideliais kubeliais.

Pieną su išbrinkusia želatina pakaitinkite, kad želatina ištirptų, pieno neužvirinkite. Palaukite, kol pienas pravės ir supilkite į varškės masę. Viską permaišykite. Įmaišykite ananasus.

Masę sudėkite į formą arba į keletą nedidelių formelių. Šaldykite bent 4-5 valandas arba pernakt.

Sustingusį desertą su visa formele trumpam pamerkite į karštą vandenį, tuomet jis lengvai išsiims.

Purus ir švelnus desertas, kurį galima ruošti su įvairiomis uogomis, vaisiais, šokolado gabaliukais, sausainių trupiniais, riešutais.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (187)
austeja