Užkeptas lavašas su vištiena ir pievagrybiais
Užkeptas lavašas su vištiena ir pievagrybiais
Autorius: Rita
Jums reikės
300 g
vištienos filė
 
400 g
pievagrybių
 
1
svogūno
 
200 g
sūrio
 
200 g
majonezo
 
1
kiaušinio
 
1
lavašo
 

Paruošimas

Vištieną išvirkite su trupučiu druskos. Atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Žinoma, galite naudoti ir keptos vištos likučius, rūkytą vištieną.

Svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius pavalykite ir taip pat supjaustykite. Apkepinkite su trupučiu aliejaus.

Lavašą išsukite, pusę jo patepkite majonezu (nesunaudokite viso majonezo), berkite smulkintą vištieną. Apiberkite tarkuotu sūriu (taip pat nesunaudokite viso sūrio). Užlenkite kita lavašo puse.

Viršų vėl aptepkite majonezu. Sudėkite kepintą svogūną su grybais. Apiberkite sūriu. Susukite suktinuką.

Suktinuką sudėkite į kepimo formą. Jo viršų aptepkite kiaušiniu, išplaktu su majonezu.

Susuktą lavašą kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. iki kol gražiai apskrus.

Iškeptą lavašą šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite.

Skanus ir sotus užkandis!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Deividas