Makaronai su pievagrybių ir grietinėlės padažu
Makaronai su pievagrybių ir grietinėlės padažu
Autorius: Rita
Jums reikės
200 g
nevirtų makaronų
 
200 g
pievagrybių
 
200 ml
riebios grietinėlės
 
1 mažo
lydyto sūrelio
 
1
svogūno
 
1 -2 skiltelių
česnako
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
apibarstymui
tarkuoto kietojo sūrio, žalumynų
 

Paruošimas

Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakelio. Nepervirkite. Išvirtus makaronus perliekite šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.

Pievagrybius supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Apkepinkite svieste. Tuomet įdėkite sutarkuotą lydytą sūrelį, supilkite grietinėlę. Kaitinkite iki kol sūrelis išsilydys.

Pievagrybių padažą pagardinkite druska, pipirais, smulkiai sukapotu ar spaustuku perspaustu česnaku.

Į padažą įmaišykite virtus makaronus.

Tiekiant apiberkite tarkuotu sūriu ir smulkintais žalumynais.

Labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas. Grybų padažą taip pat galima ruošti su vištiena arba parūkyta šonine.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Augis
2019-03-19 15:29:44
Kaip sutarkuoti lydytą suselį? :)
Daiva
2019-02-13 13:05:09
Miela Dale, net virtuvės pradinukai plauna makaronus šaltu vandeniu, arba nukoštus makaronus išmaišo su trupučiu alyvuogių aliejaus. Aišku, galbūt jums skanesnė lipni makaronų košė.... Puikus ir lengvai paruošiamas receptukas. Ačiū Ritai.
Dalė
2018-10-16 16:15:10
Virtus makaronus plauna šaltu vandeniu tik visiški virtuvės profanai.tuo labiau rašo į viešą erdvę tokias nesąmones..
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva