Troškintos vištų širdelės
Troškintos vištų širdelės
Autorius: Aistė
Jums reikės
1 kg
vištų širdelių
 
1
morkos
 
1
svogūno
 
1 pundelio
žalumynų
 
100 ml
pieno
 
2 šaukštų
aliejaus
 
50 g
sviesto
 
1 šaukšto
miltų
 
1 stiklinės
vandens
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Vištų širdeles nuplaukite ir nuvalykite plėves. Jas apkepinkite svieste iki kol nugaruos skysčio perteklius.

Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus bei šiaudeliais pjaustytas arba stambiai tarkuotas morkas. Kepintas daržoves įmaišykite į vištų širdeles. Įpilkite vandens, uždenkite dangčiu ir ant nedidelės ugnies troškinkite 30 min.

Tuomet supilkite pieną, smulkiai pjaustytus žalumynus. Pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite miltus, užvirinkite ir troškinkite dar apie 5 min. iki kol viskas sutirštės.

Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
?????????