Kiaulienos suktinukai su grybų įdaru ir bulvių plutele
Kiaulienos suktinukai su grybų įdaru ir bulvių plutele
Autorius: Rita
Jums reikės
400 g
neriebios kiaulienos (arba vištienos filė)
 
200 g
pievagrybių
 
100 g
sūrio
 
1
svogūno
 
1 pundelio
petražolių
 
3
bulvių
 
2
kiaušinių
 
1 stiklinės
miltų
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir juos plonai išmuškite, ištrinkite druska ir pipirais.

Svogūną supjaustykite kubeliais. Grybus pavalykite, supjaustykite kubeliais. Svogūnus ir grybus apkepinkite aliejuje. Šiek tiek atvėsinkite, įmaišykite tarkuoto sūrio, smulkiai sukapotų petražolių, pagardinkite druska, pipirais.

Dėkite įdaro ant išmuštos mėsos ir susukite suktinukus. Juos pavoliokite miltuose, tuomet pamirkykite kiaušinių plakinyje.

Bulves sutarkuokite, nuspauskite skystį. Kiekvieną suktinuką iš visų pusių apspauskite tarkiais.

Paruoštus suktinukus apkepinkite keptuvėje su gerai įkaitintu aliejumi iki kol gražiai apskrus, tuomet sudėkite į kepimo indą ir dar 15-20 min. kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje.

Originalus ir sotus patiekalas iš paprastų produktų!
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Vejas