Vištienos ir pievagrybių salotos
Vištienos ir pievagrybių salotos
Autorius: Toma
Jums reikės
500 g
vištienos filė
 
300 g
pievagrybių
 
400 g
konservuotų žirnelių
 
0.5
citrinos
 
pagal skonį
krapų
 
pagal skonį
majonezo
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Vištienos filė išvirkite su trupučiu druskos. Virtą vištieną atvėsinkite, supjaustykite kubeliais, užpilkite pusės citrinos sultimis ir palikite pasimarinuoti apie valandą.

Grybus pavalykite, supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje.

Nuo žirnelių nupilkite skystį, juos perplaukite ir palikite šiek tiek apdžiūti.

Krapus smulkiai sukapokite.

Visus ingredientus sumaišykite, salotas užtaisykite trupučiu majonezo, pagardinkite druska, pipirais.

Sočios, lengvai paruošiamos ir skanios salotos.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Meja