Bulvių ir pievagrybių apkepas su grietine
Bulvių ir pievagrybių apkepas su grietine
Autorius: Toma
Jums reikės
8
bulvių
 
500 g
pievagrybių
 
1
svogūno
 
1 šaukšto
miltų
 
250 g
grietinės
 
kepimui
aliejaus
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

Svogūną smulkiai supjaustykite, sumaišykite su šaukštu miltų. Apkepinkite aliejuje. Atidėkite.

Toje pačioje keptuvėje apkepinkite pavalytus ir nedideliais gabaliukais supjaustytus pievagrybius.

Bulves, kepintus svogūnus bei grybus, grietinę, druską ir pipirus atsargiai permaišykite.

Sudėkite į aliejumi vos pateptą formą ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

Prie šio apkepo puikiai tiks rauginti ar marinuoti agurkėliai!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas