Vištiena su svogūnų laiškais, troškinta kefyre
Vištiena su svogūnų laiškais, troškinta kefyre
Autorius: Simona
Jums reikės
600 g
vištienos filė
 
1 stiklinės
kefyro
 
2 - 3 skiltelių
česnako
 
1 pundelio
svogūnų laiškų
 
pagal skonį
pipirų
 

Paruošimas

Į kefyrą sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, spaustuku perspaustą ar labai smulkiai sukapotą česnaką, pipirus, išmaišykite.

Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į kefyrą. Palikite marinuotis apie valandą.

Perdėkite į keptuvę ir viską kartu ištroškinkite iki kol vištiena bus minkšta, o kefyro padažas šiek tiek sutirštės.

Tiekite su ryžiais, daržovėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
nomeda
2016-10-24 11:15:26
O druskos nereikia?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Dukryte