Sūrio padažas makaronams
Sūrio padažas makaronams
Autorius: Rita
Jums reikės
2 šaukštų
miltų
 
1 stiklinės
pieno
 
50 g
sviesto
 
1 šaukšto
aliejaus
 
200 g
sūrio
 
pagal skonį
druskos, pipirų, džiovintų bazilikų ir čiobrelių
 

Paruošimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite miltus ir maišant juos apkepinkite iki auksinės spalvos. Tuomet palaipsniui supilkite pieną ir vis pamaišant jį užvirinkite ant lėtos ugnies.

Nukelkite nuo ugnies, suberkite tarkuotą sūrį (galima naudoti kelių rūšių), dėkite minkštą, kambario temperatūros sviestą. Pagardinkite druska, pipirais, bazilikais ir čiobreliais.

Į paruoštą padažą sudėkite pagal nurodymus ant pakelio išvirtus makaronus, galite įdėti trumpai apvirtų žaliųjų žirnelių, brokolių, virtų krevečių ir pan.

Labai skanus padažas, kurį galima lengvai paįvairinti naudojant įvairius sūrius bei jų mišinius.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
miglyte