Purus keksas su grietinėle
Purus keksas su grietinėle
Autorius: Evelina
Jums reikės
4
kiaušinių
 
250 g
riebios grietinėlės
 
250 g
cukraus
 
125 g
krakmolo
 
125 g
miltų
 
1 šaukštelio
vanilinio cukraus
 
10 g
kepimo miltelių
 
formai patepti
sviesto ar aliejaus
 

Paruošimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kol masės tūris padidės, tuomet tebeplakant supilkite kambario temperatūros grietinėlę. Viskas šiek tiek suskystės.

Miltus sumaišykite su krakmolo, kepimo milteliais ir įsijokite į plakinį. Viską gerai perplakite.

Supilkite į riebalais vos vos pateptą kepimo formą ir kepkite iki 160C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Labai purus, drėgnas ir lengvas keksas, kurį galima pagerinti įvairiomis uogomis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Gabrielė Tolkočiova
2016-06-04 23:20:15
Fuj.. dariausi tai teko suserti suniui
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Elzė