Picos tešla su kefyru
Picos tešla su kefyru
Autorius: Aistė
Jums reikės
500 g
kefyro
 
450 - 470 g
miltų
 
0.5 šaukštelio
sodos
 
žiupsnelio
druskos
 

Paruošimas

Sumaišykite kefyrą, sodą, druską, įsijokite miltus ir permaišykite. Miltus sijokite dalimis, tešla turi būti lipni, miltų nepadauginkite, tikslus jų kiekis priklauso nuo pačių miltų kokybės. Indą su tešla uždenkite maistine plėvele ir palikite tešlą 30 min.

Skardą ištepkite aliejumi (užteks poros šaukštų), į centrą dėkite tešlą ir drėgnomis rankomis ištampykite tešlą į ploną apskritimą arba stačiakampį, gražiai palyginkite delnais.

Svarbu, kad rankos būtų nuolat drėgnos, tuomet tešla nelips ir bus patogiau dirbti, tad šalia galite pasistatyti indą su vandeniu.

Paruoštą picos padą sutepkite pomidorų padažu, sudėliokite mėgiamus ingredientus - kumpį, kepintą faršą, šoninę, dešreles, pievagrybius, daržoves, alyvuoges... Apiberkite tarkuotu sūriu.

Picą kepkite iki 180-200C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Greitai ir lengvai pagaminama pica!

Skanaus!
Gairės: kefyro, miltų, sodos, druskos.
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas