Vištiena įdaryti pievagrybiai
Vištiena įdaryti pievagrybiai
Autorius: Rita
Jums reikės
500 g
vištienos filė
 
60 g
fetos
 
10
didelių pievagrybių
 
4 šaukštų
grietinės
 
1 šaukšto
miltų
 
1 saujos
tarkuotos mocarelos
 
1 pundelio
petražolių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Pievagrybius pavalykite, atsargiai išpjaukite kotelius. Kepurėles patepkite aliejumi ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Vištienos filė supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, paukštienai apkepus pridėkite smulkiais kubeliais pjaustytus pievagrybių kotelius. Viską pakepinkite dar 5 min.

Miltus sumaišykite su grietine ir supilkite į keptuvę, troškinį pagardinkite druska, pipirais. Viską troškinkite dar apie 5-10 min. iki kol troškinys sutirštės.

Troškinį nukelkite nuo ugnies, pirštais įtrupinkite fetos sūrį, suberkite sukapotas petražoles. Gerai išmaišykite.

Gautu troškiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite tarkuotu mocarelos sūriu.

Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., palaukite, kol grybai šiek tiek atvės ir tiekite.

Skanus ir sotus užkandis!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
egidijus