Traškūs vafliai
Traškūs vafliai
Autorius: Gabija
Jums reikės
200 g
sviesto
 
200 g
miltų
 
200 g
cukraus
 
5
kiaušinių
 
3 šaukštų
krakmolo
 

Paruošimas

Minkštą sviestą (galima ir lydytą) sumaišykite su cukrumi, gerai ištrinkite. Tuomet įmuškite kiaušinius, permaišykite, suberkite krakmolą ir vėl permaišykite. Galiausiai įsijokite miltus ir vėl gerai permaišykite, galite ir perplakti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turėtų būti skystoka, tekanti.

Į įkaitintą vaflinę pilkite 1-2 šaukštus (priklausomai nuo vaflinės formos ir dydžio) tešlos ir kepkite iki kol vafliai apskrus. Atsargiai išimkite.

Vaflius tiekite su ledais, plakta grietinėle, sirupu, kondensuotu pienu, įvairiais vaisiais ar uogomis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis