Varškės keksas su kriaušėmis
Varškės keksas su kriaušėmis
Autorius: Rita
Jums reikės
230 g
miltų
 
120 g
sviesto
 
250 g
cukraus
 
200 g
varškės
 
3
kiaušinių
 
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
 
3
kriaušių
 
kelių lašų
vanilės ekstrakto
 

Paruošimas

Kambario temperatūros sviestą (truputį pasilikite formai patepti) išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, perplakite. Po vieną, kaskart perplakant, įmuškite kiaušinius, įlašinkite vanilės ekstrakto ir permaišykite.

Įsijokite miltus ir kepimo miltelius, permaišykite.

Kepimo formą patepkite sviestu, sudėkite tešlą. Kriaušes supjaustykite riekelėmis ir įspauskite į tešlą.

Kepkite iki 170C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Kriaušes galima pakeisti obuoliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (167)
Rugile