Kefyro keksiukai su uogomis
Kefyro keksiukai su uogomis
Autorius: Gabija
Jums reikės
150 ml
kefyro
 
120 g
sviesto
 
2
kiaušinių
 
200 g
cukraus
 
1 šaukštelio
kepimo miltelių
 
1.5 stiklinės
miltų
 
200 g
uogų
 
formai patepti
sviesto ar aliejaus
 

Paruošimas

Kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą ir viską gerai perplakite.

Dalimis, kaskart perplakant įsijokite miltus ir kepimo miltelius.

Uogas perplaukite nusausinkite ir sudėkite į tešlą. Atsargiai permaišykite.

Keksiukų skardelę patepkite aliejumi ar sviestu, pripildykite tešla (reikia pripildyti maždaug 2/3 formelės, nes keksiukai dar pakils).

Kepkite 180C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Ištraukite iš orkaitės, palaukite 10 min. ir išimkite iš skardelės.

Purūs ir skanūs keksiukai, kuriuos galima kepti su įvairiomis uogomis, vaisių gabaliukais, cukatais, riešutais, šokolado gabaliukais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Lukas