Naminės vištienos dešrelės
Naminės vištienos dešrelės
Autorius: Gabija
Jums reikės
450 g
vištienos filė
 
200 ml
pieno
 
1 šaukštelio
garstyčių
 
3 šaukštelių
paprikos miltelių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Vištienos filė supjaustykite kubeliais, užpilkite šaltu pienu ir palikite 30-40 min. Tuomet viską sutrinkite maisto smulkintuvu, pridėkite garstyčias, druską, pipirus, papriką. Galima įdėti ir daugiau mėgiamų prieskonių, prieskoninių žolelių. Viską vėl pertrinkite.

Maistinę plėvelę, kurią galima dėti į karštą vandenį, supjaustykite maždaug 29x10 cm stačiakampiais.

Faršą sudėkite į konditerinį maišelį, jo išspauskite ant maistinės plėvelės ir dėmesingai susukite dešreles. Pirmiausiai užriškite vieną kraštą, atsargiai išspauskite likusį orą, o tuomet užriškite ir kitą kraštą.

Paruoštas dešreles palaikykite šaldytuve porą valandų ir virkite ar garinkite. Virtas dešreles galima paskrudinti virš grilio.

Švelnaus skonio, lengvai pagaminamos dešrelės!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Ievute