Grietinėje troškintos vištų širdelės
Grietinėje troškintos vištų širdelės
Autorius: Rita
Jums reikės
600 g
vištų širdelių
 
1
svogūno
 
2 skiltelių
česnako
 
100 g
grietinės
 
2 šaukštų
aliejaus
 
pagal skonį
druskos, pipirų, prieskoninių žolelių
 

Paruošimas

Širdeles gerai nuplaukite, pašalinkite riebalų perteklių, nupjaukite ilgesnes kraujagyslių ir pan. dalis.

Svogūną ir česnakus supjaustykite. Apkepinkite įkaitintame aliejuje. Sudėkite širdeles ir viską kepinkite ant vidutinės ugnies iki kol širdelės nebebus rausvos. Tuomet sudėkite grietinę, pagardinkite druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis, uždenkite dangčiu ir troškinkite 25-30 min. Širdelėms išsitroškinus nuimkite dangtį ir kelias minutes pakaitinkite, kad nugaruotų skysčio perteklius.

Širdeles patiekite su virtais ryžiais, daržovėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
qqb
Patrikas