Su varške kepti obuoliai
Su varške kepti obuoliai
Autorius: Diana
Jums reikės
6
obuolių
 
150 g
varškės
 
1
kiaušinio trynio
 
2 šaukštų
cukraus pudros arba medaus
 
1 šaukštelio
vanilinio cukraus
 
1 šaukštelio
krakmolo
 

Paruošimas

Obuolių viršūnėlę nupjaukite, sėklas atsargiai išskobkite, stenkitės palikti kuo storesnes sieneles.

Varškę, kiaušinio trynį, cukraus pudrą arba medų, vanilinį cukrų, krakmolą labai gerai pertrinkite trintuvu arba per sietelį. Gauta mase įdarykite obuolius.

Obuolius sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą, pridenkite folija. Kepkite iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanūs tiek karšti, tiek ir atšalę. Varškės masę galima pagerinti džiovintais vaisiais ar uogomis, riešutais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Dukryte