Valgyklos guliašas
Valgyklos guliašas
Autorius: Agnė
Jums reikės
500 g
jautienos
 
1
svogūno
 
1
morkos
 
1 šaukšto
grietinės
 
1 šaukšto
miltų
 
1 šaukštelio
pomidorų pastos
 
pagal skonį
druskos, pipirų, lauro lapų
 
kepimui
aliejaus
 
1.5 stiklinės
vandens
 

Paruošimas

Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, apkepinkite aliejuje. Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, viską dar šiek tiek pakepinkite.

Supilkite stiklinę vandens ir ant nedidelės ugnies troškinkite iki kol mėsa suminkštės, apie valandą. Troškinimo pabaigoje pagardinkite druska, pipirais, įdėkite lauro lapelį.

Pusėje stiklinės vandens išmaišykite pomidorų pastą, miltus, grietinę. Labai gerai išplakite, kad nebūtų gumulėlių. Šį padažą supilkite į guliašą, viską patroškinkite 5-10 min. iki kol sutirštės. Jeigu guliašas gaunasi pernelyg tirštas, tai galite įpilti dar šlakelį vandens.

Guliašą patiekite su bulvių koše.

Labai skanus patiekalas, kuris tikrai primins mokyklos valgyklą.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Nedas