Kiaulienos išpjova su imbieru, kmynais ir česnakais
Kiaulienos išpjova su imbieru, kmynais ir česnakais
Autorius: Gabija
Jums reikės
400 g
kiaulienos išpjovos
 
5 cm ilgio gabaliuko
imbiero
 
5-6 skiltelių
česnako
 
1 šaukšto
kmynų
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Smulkiai sutarkuokite imbierą, perspauskite spaustuku arba labai smulkiai
sukapokite česnaką. Kmynus pašildykite keptuvėje (to daryti nebūtina, tačiau tuomet jų kvapas ir skonis bus dar intensyvesnis) ir sutrinkite grūstuvėje. Visus prieskonius sumaišykite, pagal skonį berkite druskos ir pipirų.

Nuo mėsos pašalinkite visas plėves. Ją ištrinkite gauta prieskonių košele. Labai gerai įmasažuokite. Mėsą dėkite į šaldytuvą ir marinuokite bent 2 valandas.

Mėsą apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš visų, o tuomet dėkite į iki 180C įkaitą orkaitę ir kepkite dar apie 20 min. Iškeptą mėsą ištraukite, 10 min. atidėkite ir tik tuomet pjaustykite.

Labai kvapni, minkšta, sultinga ir skani mėsa.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Edgaras