Minkštos kiaulienos kaselės
Minkštos kiaulienos kaselės Minkštos kiaulienos kaselės Minkštos kiaulienos kaselės
Autorius: Lina
Jums reikės
500 g
kiaulienos išpjovos
 
1
svogūno
 
0.5
citrinos
 
1 šaukštelio
garstyčių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
apvoliojimui
miltų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Kiaulienos filė supjaustykite lyg kepsniukams. Juos šiek tiek pamuškite ir pagardinkite druska, pipirais. Kepsiukuose beveik iki pat galo padarykite du išilgus pjūvius, taip susidarys trys juostelės. Tas juosteles supinkite kasele, gale sutvirtinkite dantų krapštuku.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į indą ir patrinkite pirštais, kad išsiskirtų sultys. Sumaigytus svogūnus sumaišykite su garstyčiomis, smulkiai pjaustyta citrina.

Mėsos kaseles apdėliokite pasiruoštu marinatu, indą uždenkite ir palikite marinuotos 30-40 min.

Marinuotas kaseles apvoliokite miltuose ir iškepkite keptuvėje su gerai įkaitintu aliejumi.

Patiekite su mėgiamu garnyru ar padažu, daržovėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Edgaras