Pyragas su keturių rūšių sūriu
Pyragas su keturių rūšių sūriu
Autorius: Karolina
Jums reikės
3 lapelių
sluoksniuotos mielinės tešlos
 
30 g
mocarelos sūrio
 
30 g
elementalio sūrio
 
30 g
sūrio su mėlynuoju pelėsiu
 
30 g
parmezano sūrio
 
2 šaukštų
aliejaus
 
1 skiltelės
česnako
 
0.5 šaukštelio
prieskoninių žolelių
 

Paruošimas

Tešlą atitirpinkite. Dviejų lapelių ilguosius kraštus suspauskite, turėsite didesnį keturkampį. Iš trečio lapelio išpjaustykite kraštelius, kraštelius prispauskite prie prie tai pasiruošto keturkampio. Tešlos lapelių kraštus jungimo vietose galite patepti vandeniu, tuomet jie lengviau sulips. Tešlos šulinėlį išklokite į kepimo popieriumi išklotą formą.

Aliejų sumaišykite su žolelėmis bei perspaustu arba labai smulkiai sukapotu česnaku. Gautu aliejumi ištepkite tešlos šulinėlį. Tuomet įdėkite plonomis riekelėmis pjaustytą mocarelą, pirštais sutrupinkite sūrį su mėlynuoju pelėsiu, galiausiai užtarkuokite likusius parmezano ir elmentalio sūriu.

Paruoštą pyragą dėkite į iki 180-200C įkaitintą orkaitę ir kepkite iki kol apskrus bei išsilydys sūriai.

Sotus, skanus ir kvapnus užkandis!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Nojus