Baklažanų ir morkų užkandis
Baklažanų ir morkų užkandis
Autorius: Aistė
Jums reikės
2
baklažanų
 
2
morkų
 
3 skiltelių
česnako
 
2 šaukštų
miltų
 
pagal skonį
druskos, majonezo
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Baklažanus supjaustykite maždaug 0,1 cm riekelėmis. Jas apvoliokite miltuose ir apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje iki kol apskrus ir suminkštės.

Morkas išvirkite, atvėsinkite, nulupkite odelę ir smulkiai sutarkuokite. Sumaišykite su labai smulkiai sukapotu ar spaustuku perspaustu česnaku, pagardinkite druska, majonezu. Salotų dėkite ant apkepintų baklažanų. Papuoškite trupučiu majonezo, petražolėmis, vyšniniais pomidoriukais.

Lengvai paruošiamas, skanus, vegetariškas užkandis!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Modestas